תתחילי בלשאול את הילד/ה איזה סוג הפעלה הם רוצים ליום ההולדת (אם קשה להם לומר, תבררי מה הם אוהבים ואז תראי איך הנקודות יתחברו לך).
הקריטריון הכי חשוב בבחירת המפעיל הוא גישה לילדים, תבואי מוכנה עם שאלות שחשובות לך, אנשים עם סבלנות אוהבים ששואלים אותם שאלות, וכמובן זו הזדמנות עבורך כאמא לבחון את זה ולקבל ביטחון שאת בוחרת נכון. שימי לב – תמיד עדיף מישהו שהגעת אליו דרך המלצה, במידת הצורת – בקשי לראות סרטונים/ המלצות!
שאלי את מפעיל מהן דרישות המקום כדי שההפעלה תקרה על הצד הטוב ביותר, מצאי מקום כזה בהתאם, התאריך צריך להיות נגזרת של היום בו המפעיל יכול והמקום פנוי.
לפני שאת מבזבזת חצי שעה בחיפוש אחר תבנית להזמנה, שאלי את המפעיל אם במקרה הוא מכין את ההזמנה בעצמו, לאחר שקיבלת ממנו את ההזמנה, שלחי אותה בקבוצות וואטס אפ השונות ולהורים בפרטי!
אם החלטת להכין עוגה בעצמך, הכיני רשימה של המצרכים שתצטרכי, אם החלטת לקנות עוגה מעוצבת, הזמיני אותה כמה שיותר זמן מראש.
לפני שאת יוצאת למסע קניות מטורף שיסתיים עם חור בכיס גדול בהרבה משציפית, עדיף לתכנן מראש בבית איך תרצי שיראה היום הולדת ורק לאחר מכן להכין רשימה ולצאת לקניות, או לחלופין להשתמש ברשימה שהכנתי לך 🙂
אפשר להכין עוד הרבה דברים לאכול ביום הולדת, אבל אין ספק שפיצות זה הפתרון הקל והנוח ביותר. שימי לב שכל ילד אוכל כמשולש וחצי, אז צריך להזמין לפי 2 משולשים לראש, בדרך כלל הורים לילדים מתחת לגיל 7 נוטים להישאר באירוע, התחשבי גם בזה.
זהו, הגעת ליום ההולדת שימי לב שבמקום בו ההפעלה מתבצעת יש כמה שפחות הסחות דעת, הכיני כיסאות בצד למבוגרים שנישארו, קבעי מקום לפינת המתנות רחוק מזווית העין של הילדים בזמן ההפעלה, זה תקף גם לשולחן החטיפים 🙂
יש לך שאלות? התייעצי עם המפעיל – סמכי על המפעיל שידע מתוך נסיונו האישי ליעץ לך בצורה הנכונה ולתת לך טיפים שאולי לא חשבת עליהן, ככה תוכלי גם לחסוך עלויות, וגם לחסוך כאבי ראש מיותרים.
הרבה פעמים יוצא לי לראות אמהות שמגיעות דקה 90 (חצי שעה לפני ההפעלה) וזה גורם להן להיות בסטרס רציני! העצה שלי היא להגיע מינימום שעה לפני כדי לארגן את כל הדברים בצורה נוחה ואפילו מהנה. טיפ נוסף שיעזור לך לנפש – תיעזרי בחברה טובה/ בני משפחה – אם יש לך ילדים קטנים יותר, תבקשי עזרה שישגיחו עליהן בשעת ההתארגנות, אם יש לך אפשרות לקחת יום חופש – אל תהססי!
רשימת קניות חכמה וחסכונית:
כמובן שהרשימה היא בגדר המלצה בלבד, הרשימה נבנתה במיוחד מהניסיון שלי בימי הולדת, לכל דבר בה יש חשיבות והיא במכוון לא מכילה דברים מיותרים.
אם החלטת ללכת לפי הרשימה, המחיר הכולל הוא כ-500 שקלים.
ההמלצה לפי הארגון היא: להזמין פיצות ועוגה, להכין לתחילת האירוע פינת שתיה עם כוסות וקנקנים של פטל ומים, שולחן של כל החטיפים המלוחים בצלחת, פלטה אחת לפירות ופלטה נוספת לירקות.
למלא כ-40 כוסות שקופות עם מכסה עגול בחטיפים המתוקים לחלוקה בסיום האירוע, וכל מה שנשאר לכם זה לקשט את המקום!
בהצלחה 🙂
שקית במבה גדולה.
שקית צ'יפס גדולה.
2 שקיות ביסלי.
2 שקיות דובונים.
2 שקיות אפרופו.
40 חמצוצים.
40 סוכריות על מקל.
40 סוכריות טופי.
40 נחשי גומי.
חבילת מרשמלו.
אבטיח.
ענבים ירוקים.
מלפפונים.
עגבניות שרי.
גמבות.
גזרים.
2 שישיות מים (במקרה ואין לך מתקן).
3 קנקנים גדולים.
ויטנמיצ'יק פטל.
ויטמינ'יק תפוח/ טעם פירותי אחר.
2 מפות שולחן צבעוניות.
50 מפיות צבעוניות.
20 צלחות חד פעמיות צבעוניות.
200 כוסות חד פעמיות צבעוניות.
2 פלטות חד פעמיות גדולות (לפירות וירקות).
40 כוסות שקופות עם מכסה עגול.
חבילת שקיות זבל גדולות.
סרט קשירה לבלונים.
חבילת בלונים צבעוניים.
שרשרת דגלים.
בלון מספר גדול.
שלט יום הולדת.
נר מספר לעוגה.
סכין לחיתוך העוגה.
זיקוקים.
מצית.
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים